Blogy

Práce v Rakousku! Hoteliéří nabírají český personál na zimní sezónu 2017/18

V Rakousku již odstartovali lyžařskou sezónu 2017/2018. Ve více než 20 lyžařských oblastech v Alpách lze lyžovat již na podzim. Rakouští hoteliéří rádi spolupracují s hotelovým personálem z České republiky.

Chcete pracovat na lodi? Nastupte si k nám na palubu !

"Díky tomu, že člověk na lodi za nic neplatí, jídlo + bydlení je ZDARMA, tak každý ušetří vydělané peníze jen pro sebe. Finančně se to pohybuje v rozpětí minimálně 1.200 - 2.000 €  tj. 31 200 - 52 000 Kč měsíčně čistého, dle dané pozice. " Přibližuje finanční podmínky vedoucí provozu lodi MS Rhein Prinzessin Renáta Dudová.

Hledáte lépe placenou práci v hotelnictví a gastronomii? Spojte se s hotelovým SCOUTEM !

Představte si fotbalového scouta, který objevuje  mladé talenty. Má přehled, ví kde se rodí začínají hvězdy. Ty pak vede životem nejen sportovně, ale pomáhá jim dozrát i lidsky. Vytipuje pro ně vhodný „mančaft“ doma nebo v zahraničí a pomůže jim tak nastartovat jejich úspěšnou kariéru.

Využíváte ve svém hotelu business development ?

"Business development úzce souvisí s prodejními aktivitami a marketingem. Je důležité stanovit si plán rozvoje produktu, upřesnit priority, a pak disciplinovaně a trpělivě  na definovaných aktivitách pracovat a přinášet nový business do hotelu",  vysvětluje Jitka Beye, která se celý svůj profesní život pohybuje v prestižních hotelech jako např.  InterContinental, Kempinski, Falkensteiner Hotels, Vamed Resorts atd.

 

Rozhovor s obchodní & marketingovou ředitelkou Grand Hotelu Kempinski High Tatras

5 hvězdičkový Grand Hotel Kepinski High Tatras se nachází na břehu horského ledovcového jezera Štrbské Pleso a nabízí tak úchvatný výhled na Vysoké Tatry. Právem patří mezi nejlepší hotely ve střední a východní Evropě. O tom, jak se stát obchodní a marketingovou ředitelkou takového hotelu, jaká k tomu vede cesta,  jaké služby hotel nabízí, jsme si povídali s Alenou Spišiakovou Director of Sales and Marketing. 

Práce v gastronomii v zahraničí - Alpy

Toužíte po úspěšné kariéře v hotelnictví, gastronomii, wellness v Čechách, na Slovensku nebo třeba v Alpách?  Zeptali jsme se na pár otázek Branislava Marka, který odešel do Itálie, přesněji řečeno Jižního Tyrolska, jako číšník a vrátil se zkušeností šéfkuchaře **** hotelu Dorner v Algundu.